Transportlöpning

Avkalle

Transportlöpning

Om du har svårt att få in träningen i din vardag är transportlöpning ett väldigt bra alternativ. För att transportlöpningen ska vara hållbar behöver du ha ett rimligt avstånd till jobbet. Om du själv styr över valet av kontor kan du försöka hitta ett kontor som ligger inom en mil från din bostad. Om du är sugen på att byta kontor för att kunna springa till jobbet kan du kolla in Workaround där du kan hitta din nästa kontorsplats. Workaround är en flexibel förmedlingstjänst av kontor. Du kan genom Workaround hitta en bra lösning som passar både ditt arbete och din träning.

Investera i en löparryggsäck

Transportspringa kan du göra antingen till jobbet, från jobbet eller båda vägarna. Allt beror på hur långt du har till jobbet och hur mycket som du har tänkt att träna. Om du ska springa till jobbet är det bra om det finns dusch på kontoret. Om det inte finns kan du kolla om det inte ligger något gym i närheten där du kan duscha. För att transportlöpningen ska fungera bra är det viktigt att hitta en löparryggsäck där du kan stoppa dina kläder som du sedan ska jobba i. Ett tips är att packa din löparryggsäck dagen innan om du ska springa direkt på morgonen. Om du inte vill ha dina kläder och duschgrejer i ryggsäcken kan du planera och ta med dig sakerna du behöver till kontoret dagen innan.

Planera i förväg

För att träningen och löpningen till kontoret ska bli av är det viktiga att du planerar. Planera din träningsvecka redan på söndagskvällen. Bestäm vilken väg som du har tänkt använda som löpsträcka och hur du ska transportera dig den andra vägen du inte har tänkt springa. Om du ska löpträna direkt på morgonen behöver du tänka på frukost. Om du inte vill äta innan du sticker iväg på morgonen behöver du ha en plan för var du ska köpa din frukost eller om du tar den med dig i din löparryggsäck. Om du ska transportlöpa hem efter jobbet kan det vara en fördel att ha ett mellanmål med dig som du kan äta innan du beger dig hemåt.

Om författaren

kalle administrator

Lämna ett svar